Futbol

El Barça visita el Bayern amb tres gols de renda amb l'objectiu de classificar-se per a la final de la Champions

L'equip blaugrana ho té tot de cara per obtenir aquest vespre (20.45, TV3) el bitllet per a la vuitena final de la Copa d'Europa de la seva història, la quarta en nou anys

Eloi SansaActualitzat

El Barça busca aquest vespre (20.45, TV3) la classificació per a la vuitena final de la Copa d'Europa de la seva història, la quarta en els últims nou anys. L'equip blaugrana ho té tot de cara després del triomf (3-0), al Camp Nou, però al davant tindrà un Bayern de Munic ferit en el seu orgull tot i les baixes.

La remuntada bavaresa sembla complicada pel moment de forma dels dos equips: el Barça, que encadena 8 triomfs amb un balanç de 28 gols a favor i només 1 en contra, defensa tres gols de renda davant un Bayern que en els seus últims partits ha sumat tres derrotes a més de l'eliminació a la Copa alemanya als penals i que encadena ja tres partits sense veure porteria.

Les baixes del Bayern, sobretot les d'Arjen Robben, Franck Ribéry i David Alaba, i Josep Guardiola els recordava en la seva roda de premsa prèvia, però també deia que "sense ells portem un temps i hem guanyat la Lliga". El Barça, en canvi, té a tots els jugadors disponibles i Luis Enrique s'ha permès portar-los a tots a Munic per viure una nit que pot ser històrica.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut