Barça

Luis Enrique descarta que els seus jugadors surtin relaxats a Munic després del resultat de l'anada al Camp Nou

L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, veu impossible que els seus jugadors es relaxin davant del Bayern de Munic, tot i el 3 a 0 de l'anada. El tècnic buscarà la victòria davant d'un rival que no té més remei que sortir a l'atac

Actualitzat

El tècnic del F. C. Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha descartat que després del 3 a 0 de l'anada els jugadors surtin relaxats a l'Allianz Arena de Munic. "És impossible, una semifinal de Lliga de Campions no permet relaxació. Al contrari, moltes vegades fins i tot s'ha de calmar els futbolistes". Luis Enrique no creu que els tres gols en contra desanimin el Bayern de Munic ja que "vénen d'una eliminatòria anterior en què van remuntar i, fins i tot, els van sobrar gols. Serà un partit en què ens tocarà partit en molts moments". Els de Pep Guardiola, a més, tindran a favor seu el fet de jugar a cas, però l'entrenador barcelonista creu que la bona trajectòria del seu equip li donarà confiança per superar aquest factor psicològic.

Guardiola, l'entrenador del Bayern, ha definit el Barça com el millor equip del món al contraatac. Luis Enrique ha afirmat que "si ho ha dit Pep em sembla fantàstic. Són lloances venint d'un entrenador de la seva magnitud". L'actual entrenador blaugrana ha coincidit amb un dels seus predecessors en el càrrec en què cap dels dos vol un partit boig. "I si es torna boig, s'ha d'intentar calmar-lo i fer servir les nostres armes. Una pot ser el contracop, tot i que ens agrada més tenir la pilota en camp contrari i generar situacions de gol gràcies a aquest domini", tot i que ha admès que serà difícil perquè el Bayern voldrà fer el mateix.

La seva intenció, davant un Bayern de Munic "amb molta qualitat per fer gols" i que no té més remei que sortir a l'atac, "és sortir molt seriosos i concentrats amb la intenció de guanyar el partit. El nostre objectiu clar des del començament de temporada era plantejar així cada partit de Champions".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut