Lliga de Campions

Mascherano: "Per ser a la final de Berlín, haurem de fer un partit perfecte"

El jugador argentí ha enviat un missatge de prudència, tot i el 3 a 0 de l'anada, i ha assegurat que jugaran a l'atac perquè és la filosofia del Barça i perquè no saben jugar d'una altra manera

Actualitzat

Javier Mascherano ha estat el jugador del Barça que ha donat la roda de premsa prèvia al partit de tornada de les semifinals de la Champions contra el Bayern a l'Allian Arena. El futbolista argentí ha volgut enviar un missatge de prudència tot i el 3 a 0 de l'anada i ha deixat clar que hauran de fer un partit pràcticament perfecte per estar a la final de Berlín.

Com afronten el partit?: "Per la nostra manera d'entendre el futbol, hem de tractar d'aconseguir la victòria. No juguem per veure el que diuen els demés, sinó per defensar el prestigi del Barça"

Filosofia ofensiva: "Anirem a buscar el partit i aconseguir la victòria. Si intentem fer una altra cosa ens equivocarem. Jugarem a l'atac perquè no sabem jugar d'una altra manera i perquè és la nostra filosofia"

Sense reserves: "El partit de demà ens genera molta il·lusió. Jugar una final de la Champions és un somni. Coneixem molt bé a l'entrenador d'aquest club (Guardiola). No ens fiem ni un pèl del que pugui passar. Per estar a la final Berlín haurem de fer un partit perfecte perquè el Bayern ens exigirà molt"

Possible vaga al futbol espanyol: "L'AFE ja ha deixat clara la posició dels jugadors. Tots volem que s'arribi a un acord i es pugui jugar a futbol"

Elogis a Messi: "Sóc massa 'messista' per comparar. El tinc tan a prop que seria un pecat no gaudir-lo. Per a mi Messi és el millor. Probablement no pugui tornar a veure un jugador semblant i el gaudeixo en totes les seves facetes".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut