Bàsquet

El Barça Lassa rep els Oklahoma City Thunder amb la infermeria plena

L'equip blaugrana intentarà aquest vespre (20.30) al Palau Sant Jordi sumar el seu quart triomf contra un equip de l'NBA tot i les seves nombroses baixes

Actualitzat

El Palau Sant Jordi s'engalanarà per a un dia amb tota la parafernàlia de l'NBA per acollir aquest vespre (20.30) un duel d'exhibició entre el Barça Lassa i els Oklahoma City Thunder. El partit, anunciat ja des de fa mesos, se circumscriu en la gira de pretemporada que fa l'equip nord-americà per Europa i que va tenir un primer episodi en la derrota davant el Reial Madrid (142-137) dilluns passat.

Per al Barça el duel no arriba en bon moment perquè té la infermeria plena. A la baixa de llarga durada de Shane Lawal s'hi ha anat afegint efectius: Petteri Koponen, víctima d'un accident de trànsit, va ser el primer. A més, Pau Ribas, Tyrese Rice i Joan Carles Navarro tenen molèsties físiques de diversa naturalesa i només el capità té opcions de reaparèixer aquest vespre.

En qualsevol cas, el nou Barça de Georgios Bartzokas mirarà d'estar a l'alçada de les circumstàncies, com ho ha estat l'equip blaugrana sempre que ha mesurat les seves forces amb un adversari de l'NBA, guanyant 3 dels 7 partits que ha jugat fins ara. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut