Barça i seleccions

El Barça es queda sense 15 jugadors, a causa dels compromisos internacionals

El Barça s'ha quedat sense 15 jugadors, a causa dels compromisos internacionals, i haurien estat 16 si Puyol no s'hagués ressentit de la lesió. Leo Messi s'ha entrenat amb l'Argentina a Marsella, on dimecres podria debutar amb Diego Armando Maradona com a seleccionador; i Dani Alves s'enfronta avui amb Itàlia, a Londres. La selecció espanyola jugarà amb Anglaterra, a Sevilla, amb Piqué i Busquets com a grans protagonistes.

Actualitzat
Els partits de seleccions marquen l'actualitat futbolística. Diego Armando Maradona encapçala l'expedició de la selecció argentina a Marsella. També hi ha anat Leo Messi, que, per primera vegada, jugarà amb l'albiceleste sota les ordres de Maradona. El blaugrana ja es va entrenar ahir amb els seus companys per preparar el partit de demà contra la selecció francesa, on s'enfrontarà als seus companys al Barça, Henry i Abidal. El mestre Maradona i el seu deixeble s'han trobat i, de moment, qui aixeca més expectació entre els aficionats continua sent El Pelusa.

A Londres, avui es disputa el partit entre el Brasil i Itàlia. Amb la "canarinha" hi és Dani Alves. El blaugrana ja es va entrenar ahir i també va rebre una felicitació ben especial. Ronaldinho el va voler felicitar pel seu gran rendiment al Barça.

També destaquen els 4 blaugranes que es troben a Sevilla, on dimecres es disputarà l'Espanya-Anglaterra. El combinat de Vicente del Bosque ja és a la ciutat andalusa des d'ahir, amb Piqué i Sergio Busquets com les grans novetats. S'espera que el Sánchez Pizjuán presenti un gran ambient. S'ha registrat un bon ritme de la venda d'entrades per rebre la visita del combinat de Fabio Capello. En aquesta ocasió, Bojan ha anat convocat amb la sub-21 i jugarà aquesta nit l'Espanya-Noruega, a Cartagena.

Així doncs, els homes de Guardiola estan repartits amb les seves seleccions de la manera següent:

Xavi, Iniesta, Piqué i Busquets jugaran l'Espanya-Anglaterra, a Sevilla
Bojan jugarà amb Espanya sub-21, contra Noruega, a Cartagena
Eto'o disputarà el Camerun-Guinea, a Bondoufle
Alves jugarà el Brasil-Itàlia, a Londres
Márquez, el partit entre els Estats Units-Mèxic, a Columbus
Touré, jugarà el Turquia-Costa d'Ivori, a Esmirna
Keita, el Mali-Angola, a La Courneuve
Gudjohnsen, el Liechtenstein-Islàndia, a La Manga
Cáceres, jugarà el Líbia-Uruguai, a Trípoli
Messi, Henry i Abidal, el França-Argentina, a Marsella
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut