Espanyol

Coro es perdrà els dos pròxims partits de Lliga per un trencament al tríceps de la cama dreta

L'Espanyol continua sense fer net amb les lesions aquesta temporada. Les últimes males notícies arriben de la mà de Ferran Corominas. Una ecografia ha confirmat que el banyolí té un petit trencament muscular al tríceps de la cama dreta que farà que, com a mínim, es perdi els dos pròxims partits de Lliga, contra el Dépor i el Màlaga. Dilluns li faran més proves per afinar el temps de recuperació. L'altra cara de la moneda és Juan Forlín, que ja està recuperat després d'estar-se un mes de baixa. L'argentí sap que Víctor Ruiz ho està fent molt bé i que serà complicat tornar a la titularitat.

Actualitzat
Les proves mèdiques que li han fet a Ferran Corominas en les últimes hores han confirmat que el jugador té una lesió al tríceps sural de la cama dreta, per la qual cosa es perdrà els dos següents partits de Lliga, contra el Deportivo i el Màlaga. Coro, que es va lesionar en l'entrenament de dimecres passat, no ha participat en la sessió preparatòria d'aquest divendres i se sotmetrà a noves proves dilluns per saber el temps exacte que haurà d'estar de baixa.

La baixa de Coro se suma a l'absència coneguda de Facundo Roncaglia, que es perdrà el partit contra el conjunt gallec per sanció. En principi, han de tornar a la convocatòria Moisés Hurtado, Juan Forlín, que ja està del tot recuperat després d'un mes de baixa, i Shunsuke Nakamura, encara que el japonès és qui menys opcions té per la seva falta d'adaptació al conjunt blanc-i-blau.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut