L'Ajuntament de Barcelona instal·larà una pantalla gegant a Plaça Catalunya
Futbol

Barcelona tindrà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions Femenina

Els seguidors podran gaudir del Barça-Lió a Plaça Catalunya

Redacció Esport 3

Barcelona disposarà d'una pantalla gegant per veure la final de la Champions League Femenina. Els aficionats podran gaudir del partit entre el Barça i el Lió en una televisió de set metres d'amplada i quatre d'altura, que s'instal·larà a Plaça Catalunya.

L'Ajuntament de la capital catalana ja va posar una pantalla similar el 20 d'agost, al mateix lloc, per veure la final de la Copa del Món femenina. Per tant, l'entitat barcelonina torna a apostar pel futbol femení, aquesta vegada oferint la final de la millor competició del món.

La final de la Copa del Món també es va emetre en una pantalla gegant al Wizink Centre

El Barça i el Lió s'enfronten el 25 de maig a San Mamés a les 18.00. El partit es retransmetrà per Esport 3 i s'espera que hi hagi un gran ambient, ja que hi haurà uns 40.000 aficionats culers a l'estadi de l'Athletic Club.

L'equip culer buscarà guanyar una altra vegada la Champions, després de fer-ho l'any passat contra el Wolfsburg. Encara que el conjunt català comptarà amb el suport de la seva afició, aquesta final és contra el club francès, a qui mai ha aconseguit vèncer.

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut