Haaland, al volant del seu Ferrari blau pels carrers de la província de Cadis
Haaland, al volant del seu Ferrari blau pels carrers de la província de Cadis
futbol

Cotxes cars, tecno i aigua salada: el "road trip" d'Erling Haaland per la costa gaditana

Després d'un segon any a Manchester marcat per la irregularitat, el davanter gaudeix d'unes vacances de sol i platja

Redacció Esport3Actualitzat

El jugador preferit dels fills de Messi i Suárez, els respectius pares a banda, Erling Haaland, és un fan declarat de la costa mediterrània. Des que va començar a despuntar en el futbol, el noruec s'ha acostumat a passar un tram de les vacances a les illes Balears o al litoral de Cadis, com aquests dies. A més, a diferència d'altres companys de professió que fan tot el possible per passar desapercebuts, el nòrdic no s'amaga de res ni ningú.

Després del seu segon any a la plujosa Manchester, el davanter s'ha donat un bany de sol i aigua salada a l'emblemàtica platja de Bolonia, a Tarifa, i ha fet ballar una discoteca com a punxadiscos a ritme de tecno. Per anar d'un lloc a l'altre condueix un luxós cotxe que, de tant en tant, ha d'"alimentar" en benzineres de la zona. Alt (1,94 metres) i ros com és, el "road trip" andalús de Haaland és documentat pels vilatans.

Segur que un cop acabada la seva temporada, marcada per lesions i menys encert de cara a porteria, Pep Guardiola li va recomanar una bona desconnexió. I això està fent el noruec volador.

 

Anar al contingut