Jana Fernàndez torna a la selecció espanyola (Europa Press)
Futbol

Jana Fernández, la gran novetat en una llista amb 6 catalanes i 9 blaugranes

La central de Martorell torna a una convocatòria de la selecció espanyola després d'una llarga absència. Vicky López es perdrà el segon partit per motius acadèmics.

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça continuarà sent el principal aportador de jugadores en els pròxims partits de la selecció espanyola de futbol femení. Montse Tomé ha donat a conèixer la llista de convocades per al doble enfrontament classificatori per a l'Eurocopa davant Dinamarca. 

Jana Fernández és la gran novetat a la llista després d'una llarga absència. La central de Martorell coincideix amb 8 blaugranes més: Cata Coll, Ona Batlle, Irene Paredes, , Aitana Bonmatí, Alèxia Putellas, Vicky López, Mariona Caldentey i Salma Paralluelo. I també amb 5 jugadores catalanes més: a més d'Ona Batlle, Aitana i Alèxia, també hi són Laia Aleixandri (Manchester City) i Laia Codina (Arsenal). 

 

Els partits davant Dinamarca es jugaran el 31 de maig, a Vele, i el 4 de juny a Tenerife. Al marge de Jana Fernández, l'altra novetat és la davantera del Sevilla Inma Gabarró. 

Vicky López, només un partit 

La peculiaritat de la doble convocatòria és que Tomé ha convocat 24 jugadores en lloc de les 23 estipulades perquè Vicky López només està convocada per al primer partit. La raó és ben senzilla: la jove migcampista blaugrana té un compromís acadèmic important: "Després del primer partit a Dinamarca, no podrà estar amb nosaltres perquè ha de fer la selectivitat i creiem que la seva formació acadèmica és important", ha explicat Tomé. 

  

 

 

Anar al contingut