Pep Guardiola, una aposta seriosa dels anglesos per a la banqueta (EFE)
Futbol

Anglaterra pensa en Guardiola com a nou seleccionador, segons afirma la premsa

La federació no vol renovar Hodgson, l'actual tècnic, i té l'exblaugrana com a prioritat de cara al Mundial de Rússia 2018

Actualitzat

La Federació Anglesa de Futbol (FA) està estudiant oferir el càrrec de seleccionador a Josep Guardiola, segons ha publicat la premsa anglesa aquest divendres.

La FA estaria disposada a oferir a l'actual tècnic del Bayern Munic un sou pròxim als deu milions de lliures anuals (13,6 milions d'euros) perquè s'assegués a la banqueta dels Tres Lleons un cop s'acabi l'Eurocopa de l'any vinent.

Guardiola, que acaba contracte amb el Bayern al final de la present temporada, substituiria en el càrrec el veterà Roy Hodgson, de 68 anys, seleccionador nacional des de maig del 2012.

Segons publica aquest divendres el diari "The Sun", Alan Pardew, actual entrenador del Crystal Palace, i Gary Neville, ajudant de Hodgson a la selecció, són els altres dos noms que estudia la federació per adjudicar el càrrec.

Fa unes setmanes, el director esportiu de la FA, Martin Glenn, va deixar entreveure que Hodgson, que acaba el contracte al final de l'Eurocopa 2016, no seria renovat passat el torneig. El seleccionador, no obstant això, ha mostrat en repetides ocasions la seva intenció de dirigir Anglaterra a la Copa del Món de Rússia 2018.

Anar al contingut