Futbol

Wenger confirma a la seva arribada a Kuala Lumpur que el seu objectiu és no deixar anar Cesc al Barça

Nou episodi del "serial Cesc". Aquest cop arriba des de Malàisia, on ja ha aterrat la plantilla de l'Arsenal per començar una gira asiàtica de pretemporada. Com ja se sap, Cesc no hi ha anat perquè ha al·legat una lesió, tot i que es dóna per fet que és una mesura de pressió per mirar de forçar la seva sortida del club i fitxar pel Barça. Però el seu entrenador, Arsène Wenger, segueix tibant la corda i des de Kuala Lumpur ha tornat a abocar aigua freda sobre els desitjos dels qui volen el d'Arenys al club blaugrana. Wenger diu que compta amb Cesc per la pròxima temporada. "Cesc estima aquest club, així que espero que ho puguem arreglar. Aquesta història amb el Barça fa anys que dura i hem de posar-hi fi per centrar-nos en la temporada, esperem que amb Cesc Fàbregas a l'equip". "Ja hem omplert massa línies als diaris, als vostres diaris, i crec que ja n'hi ha prou", ha dit el tècnic.

Actualitzat
L'entrenador de l'Arsenal, el francès Arsène Wenger, ha dit avui que el seu equip necessita aclarir com més aviat millor la situació de Cesc Fàbregas per centrar-se en la preparació de la pròxima temporada. "Aquesta història amb ell ha durat ja anys i hem de tancar-la per centrar-nos en la temporada, esperem que amb Cesc Fàbregas a l'equip", ha assenyalat Wenger a Kuala Lumpur (Malàisia), la primera aturada de la gira asiàtica del club, en què el migcampista català no participa per problemes físics. "Cesc estima aquest club, així que espero que puguem arreglar-ho", ha afirmat en declaracions a la cadena Sky News l'entrenador de l'Arsenal, que es va mostrar confiat que tant el capità dels "gunners" com el seu company al centre del camp, el francès Samir Nasri, es quedaran a Londres.

Tots dos jugadors han estat vinculats amb possibles traspassos durant el mercat d'estiu i, en cas de l'internacional català, de 24 anys, el seu nom torna a remenar-se aquest any com un dels possibles fitxatges del FC Barcelona.

Respecte a Nasri, que ha entrat al seu últim any de contracte amb l'Arsenal i que ha despertat l'interès de clubs com el Manchester United i el Manchester City, Wenger va afirmar amb rotunditat que continuarà en l'equip el pròxim any. "Serà aquí aquesta temporada? Sí. Signarà un nou contracte (amb l'Arsenal)? Espero que sí, però no sóc jo qui ha de decidir-ho", va dir l'entrenador dels "gunners".


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut