Barça

El Barça no descarta fitxar Cesc en el mercat d'hivern si l'Arsenal no rebaixa les seves pretensions econòmiques

El Barça està disposat a esperar Cesc Fàbregas tant com calgui. L'Arsenal no cedeix en les seves pretensions econòmiques per deixar anar el seu capità i ahir es va saber que, tot i que la intenció primera del Barça és que Cesc comenci la temporada al club, des del club blaugrana no descarten poder-lo fitxar al mercat d'hivern. De moment, el migcampista d'Arenys continua a Londres però sense entrenar-se amb la resta dels companys i aquest cap de setmana, l'Arsenal començarà la gira asiàtica. La incògnita és saber si Cesc pujarà a l'avió diumenge o es quedarà per intentar forçar el seu traspàs al club blaugrana.

Actualitzat
Cesc Fàbregas segueix a Londres, assisteix a London Conley en l'inici de la pretemporada de l'Arsenal però de moment no se l'ha vist sobre la gespa entrenant amb els companys. Aquest diumenge el conjunt londinenc viatja cap a Àsia per començar una gira de partits amistosos i està per veure si el jugador d'Arenys agafarà l'avió amb la resta de l'expedició. A l'espera que es resolgui aquesta incògnita, en les últimes hores hi ha hagut una petita novetat.

Dimecres, el vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu, ja explicava que un dels ingredients clau en aquesta operació és la paciència i que per portar Cesc al Barça hi ha temps fins al 31 d'agost, que és quan es tanca el mercat. Però aquest termini es podria ampliar. El Barça podria estirar el concepte paciència fins al mercat d'hivern. La intenció, evidentment, és que Cesc arribi aquest estiu però si l'Arsenal no cedeix en les seves pretensions econòmiques, des del club blaugrana no es descarta deixar passar uns mesos, que la situació maduri i fer el fitxatge al mes de gener.

El que tenen molt clar els negociadors blaugranes és que Cesc acabarà venint al Barça a curt o mitjà termini. Això vol dir aquest estiu o al mercat d'hivern. Per tant, si l'Arsenal no accepta les condicions del Barça i no s'arriba a un acord les pròximes setmanes, el Barça no correrà més del compte perquè, segons diuen els negociadors, tenen marge per esperar Cesc uns mesos. El Barça podria esperar per tancar el fitxatge de Cesc al mercat d'hivern.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut