Barça

El gest que Cesc Fàbregas no participés en el primer entrenament de l'Arsenal, ben rebut a Can Barça

Les gestions pel traspàs de Cesc Fàbregas continuen en punt mort. Sandro Rosell s'ha referit avui a l'arribada del centrecampista, però no ha pogut aportar avanços en les negociacions. Un altre directiu, Javier Bordas, ha explicat que creu que el jugador de l'Arsenal ja està posant de la seva part per acabar vestint de blaugrana, i que "està fent gestos que acosten el seu fitxatge". Bordas també ha apuntat que en la negociació per Alexis "està tot igual" i que "caldrà esperar".

Actualitzat
El gest que Cesc Fàbregas no participés ahir en el primer entrenament de l'Arsenal ha estat molt ben rebut a Can Barça. Rosell ha parlat avui en l'acte de signatura d'un conveni pioner que el Barça ha fet amb Telefònica i que converteix el club blaugrana en la primera entitat esportiva que convertirà el seu estadi, en aquest cas, el Camp Nou, en un banc de proves de noves tecnologies aprofitant que el Barcelona és el líder mundial en les principals xarxes socials, amb gairebé 18 milions de fans al Facebook i més de dos milions i mig de seguidors al Twitter. En aquest marc, Rosell ha tornat a mostrar-se molt prudent sobre el final del cas Cesc, ja que les diferències econòmiques amb l'Arsenal encara són grans. "Deixem que l'aigua flueixi, corri el riu i que anem a favor de la corrent", ha insistit Sandro Rosell. "A mi m'agrada que els jugadors vulguin venir al Barça", ha insistit Rosell, qui creu que "el tema de Cesc no toca ara" i ha promès que si s'arriba a tancar l'operació "ja s'informarà al seu moment de tot el que ha passat".

El directiu del FC Barcelona Javier Bordas creu que el jugador de l'Arsenal Cesc Fàbregas "és clar que està fent gestos. Gestos que acosten" i que "els seus propis aficionats no l'han posat a l'onze ideal d'aquest any". En la seva assistència a l'assemblea de la Reial Federació Espanyola de Futbol celebrada avui a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, Bordas ha instat a preguntar-li a Andoni Zubizarreta, secretari tècnic, sobre el possible fitxatge de Cesc Fàbregas. "Aquesta tarda a la presentació d'Eusebio parlarà Zubizarreta", ha assenyalat. Bordas també ha apuntat que en la negociació pel jugador xilè de l'Udinese Alexis Sánchez "està tot igual" i que "caldrà esperar".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut