Barça

Puyol alerta del perill d'un excés de confiança i diu que el Barça serà fidel al seu estil

Després d'un dia de festa, el Barça ha tornat aquest migdia a la feina per continuar preparant el clàssic contra el Reial Madrid. En una sessió d'entrenament a porta tancada, tots els jugadors del primer equip més el jove Thiago i amb només l'única absència de Milito, lesionat, la plantilla blaugrana ha treballat amb normalitat sota un fred intens. Carles Puyol ha estat l'encarregat de comparèixer davant la premsa i ha recordat que ni l'eufòria ni l'ansietat són bones aliades per afrontar el duel amb els blancs. El capità, a més, ha avançat que el Barça serà fidel al seu estil, independentment dels plantejaments de Mourinho.

Actualitzat
Quan falten només dos dies perquè el Camp Nou torni a acollir el clàssic entre el Barça i el Madrid, són moltes les incògnites al voltant del partit que continuen sense resposta. I tot fa pensar que no serà fins ben entrat l'inici del partit quan un bon grapat d'aquests interrogants -alineacions, plantejaments, duels personals, nervis...- quedin resolts. De moment, les hores prèvies a l'enfrontament se succeeixen entre els tòpics habituals. 

Aquest migdia Carles Puyol ha recorregut al repertori habitual de frases conegudes per concloure la roda de premsa posterior a l'entrenament sense pronunciar-se. El capità ha estat molt prudent davant dels mitjans i ha elogiat la fortalesa del Reial Madrid, un equip "molt fort defensivament" i "molt ràpid a la contra, amb jugadors que marquen les diferències". "Dilluns haurem de fer un partit molt complet per guanyar", ha dit el capità culer abans d'alertar del poder dels blancs al contracop. 

Puyol tampoc ha volgut valorar les personalitats de Cristiano Ronaldo i José Mourinho, i en aquest sentit ha recalcat que més enllà de les figures hi ha altres jugadors, que tots dos equips arriben en una molt bona forma i que dilluns, sobre la gespa del Camp Nou, es veurà un bon espectacle. 

No hi ha favorits

Preguntat sobre els possibles plantejaments de Mourinho i sobre com el Barça pensa afrontar el partit, Carles Puyol ha avançat que l'equip català serà fidel al seu estil i sortirà a guanyar "des del primer minut". El defensa lleidatà ha alertat del perill que pot córrer el conjunt blaugrana si cau en excés en l'ansietat però s'ha mostrat confiat gràcies al poder que els dóna el fet de jugar en un estadi com el Camp Nou i amb el suport de l'afició culer. Un triomf serviria perquè el Barça trenqués la imbatibiliat del Madrid i superés els blancs al capdavant de la Lliga.

Diumenge tots dos equips s'entrenaran a la tarda. El Madrid ho farà a les quatre, mentre que el Barça, per ordre expressa de Josep Guardiola, ho farà a les sis, tot i que en principi ho havia de fer al migdia. L'equip blanc arribarà al vespre a Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut