Cristóbal López, en el moment de sortir dels jutjats
Cristóbal López, en el moment de sortir dels jutjats
Madrid

Presó provisional per al propietari de la cadena de clíniques dentals Funnydent

La policia el va detenir divendres per haver deixat milers de clients sense tractament

RedaccióActualitzat

El jutge dels jutjats d'instrucció de Navalcarnero, a Madrid ha decretat presó provisional per al propietari de les clíniques dentals Funnydent, Cristóbal López Vivar. López va ser detingut divendresdesprés de deixar milers de clients sense els tractaments que havien pagat.

Dissabte, la policia va escorcollar dos domicilis relacionats amb Cristóbal López. En els escorcolls, la policia li ha trobat i confiscat diversos ordinadors i un Audi A7. El propietari de Funnydent ha declarat a la policia que va tancar les clíniques perquè no podia pagar els deutes. També ha denunciat amenaces i destrosses a casa seva i a les clíniques. López continua a les dependències policials, i segurament demà passarà a disposició judicial.

El propietari de Funnydent va ser detingut molt a prop de les oficines centrals de l'empresa, al polígon industrial Alparrache de Navalcarnero.

Mentrestant, el nombre de denúncies presentades contra Funnydent va creixent. Només la Policia Nacional ja n'ha recollit un centenar.

La majoria de clíniques Funnydent són a la comunitat de Madrid. A Catalunya, n'hi havia una a Sabadell i una altra a Mataró. Per als consumidors catalans, la Generalitat ha fet una sèrie de recomanacions als afectats a través de l'Agència Catalana del Consum.

 

 

Anar al contingut