Milers de clients, afectats pel tancament sobtat de les clíniques Funnydent
Milers de clients, afectats pel tancament sobtat de les clíniques Funnydent
Barcelona

L'Agència Catalana del Consum recomana als afectats pel tancament sobtat de Funnydent que presentin reclamacions

L'ACC també aconsella reclamar als usuaris que van pagar el servei a través d'un préstec bancari

RedaccióActualitzat

L'Agència Catalana del Consum (ACC) s'ha dirigit als clients estafats per la cadena de clíniques dentals Funnydent aconsellat-los que presentin una reclamació davant d'algun organisme de consum. La policia va detenir ahir el propietari del negoci, que ara està acusat d'estafa.

La Generalitat, a través de l'ACC, recomana a les persones que van contractar un tractament en un d'aquests centres i en van pagar la totalitat o un part sense haver rebut el servei complet que recopilin tota la informació que tinguin (publicitat, pressupostos, factures, contractes, etc) i presentin una reclamació per correu o a l'organisme de consum més pròxim al seu domicili

Les reclamacions es poden presentar a l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor del municipi que correspongui, l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor, en cas que el municipi no en tingui de pròpia, o a les oficines de l'Agència Catalana del Consum, si no n'hi ha ni al municipi ni a la comarca.

L'ACC també s'adreça als usuaris que van pagar el servei a través d'un crèdit al consum perquè es dirigeixin a l'entitat financera i l'anul·lin per incompliment de contracte. Si s'ha pagat amb targeta de crèdit, s'ha de demanar l'anul·lació del càrrec i el reemborsament al compte corrent.

L'Agència Catalana del Consum adverteix que si l'entitat no vol atendre cap sol·licitud d'anul·lació, s'ha de demanar un full oficial de queixa, reclamació i denúncia i presentar-lo a la mateixa entitat financera.

L'ACC informarà de totes les novetats del cas Funnydent a través de la seva pàgina web: consum.gencat.cat i posa els seus serveis jurídics a disposició dels afectats que vulguin optar per la via judicial.

Milers de pacients, i tots els treballadors de l'empresa, han quedat afectats pel tancament sobtat de les clíniques dentals Funnydent.

A part de les clíniques de Sabadell i Mataró, les altres set són totes a la comunitat de Madrid: a Leganés, Móstoles, Alcorcón, Fuenlabrada, Alcobendas, Torrejón de Ardoz i Alcalá de Henares. Grups d'afectats han creat un perfil a la xarxa social Facebook amb el nom "Funnydent Afectados".

 

Anar al contingut