Barcelona

Lluís Llach farà un segon concert de comiat a Verges divendres que ve

Lluís Llach farà finalment dos concerts de comiat al seu poble d'infància, Verges. La pressió popular ha fet que el cantautor hagi accedit a programar una altra actuació per la nit del 23 de març, divendres que ve. Les entrades es posaran a la venda el pròxim dimecres, dia 21, a les 8 del matí a través de Servicaixa, internet i per telèfon. Les peticions perquè Llach programés un segon concert es van multiplicar després que les entrades per a l'actuació del dia 24 s'esgotessin en només mitja hora.

Actualitzat
Els dos últims concerts de Llach tindran lloc en una carpa que s'instal·larà en un terreny a la sortida de Verges, al costat de la Mota. Les dates dels concerts coincideixen amb el 40è aniversari de la primera actuació del cantautor, que va ser el 22 de març de 1967 a Terrassa.

Llach va anunciar fa un any que tenia la intenció de deixar els grans concerts. Al marge de les dues actuacions de Verges, un grup d'internautes ha començat una campanya a internet per demanar a Llach que s'acomiadi del públic al Camp Nou, tal com va fer amb el concert històric del juliol de 1985.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut