Barcelona

Els internautes fan campanya perquè Lluís Llach faci el seu últim concert al Camp Nou

Els usuaris d'internet i fans de Lluís Llach s'han mobilitzat per aconseguir que el cantant s'acomiadi dels escenaris amb un concert al Camp Nou. La campanya "Lluís Llach al Camp Nou" ja ha aconseguit gairebé 400 adhesions. De moment, però, no sembla que Llach estigui disposat a canviar d'idea. El cantautor va programar el concert de comiat per al 24 de març al seu poble, Verges. Les 5.000 entrades es van esgotar en mitja hora, i ara només n'hi ha de disponibles un centenar, a 300 euros, que són de les files preferents. L'allau de peticions ha estat tan gran que l'oficina de gestió de Llach i l'Ajuntament de Verges es plantegen fer un altre recital el dia 23.

Actualitzat
La campanya "Lluís Llach al Camp Nou" vol que el cantautor torni a omplir l'estadi blaugrana, tal com va passar al juliol del 1985. Els promotors destaquen que Llach és "part de nosaltres" i que pocs artistes "han aconseguit estar sempre al peu del canó, renovar el seu missatge i convertir-se en referent per a tres generacions".

Els internautes elogien que Llach hagi escollit el seu poble d'infància per acabar la seva carrera, perquè "és molt lloable acabar amb humilitat i sense soroll". Això, però, no els impedeix expressar l'"amargor i impotència" que senten els que no estaran "entre els 5.000 privilegiats". A banda, denuncien que "alguns indesitjables" han volgut fer negoci amb la revenda.

La possibilitat que Llach actuï al Camp Nou, però, sembla llunyana. El mateix cantant ha comentat a Girona que "ni parlar-ne".

L'esperança que queda per als fans que no tenen entrada és un segon concert el dia abans del comiat. S'estudia poder fer aquest concert el dia 23, a la mateixa carpa que s'instal·larà a Verges, i on Llach s'acomiadarà l'endemà. Actualment només hi ha un centenar d'entrades disponibles, a 300 euros, ja que són les de les files preferents, destinades a les dues ONG que recolliran els beneficis del recital.
Anar al contingut