París

L'exconseller Lluís Puig apareix ara en un acte a París

El que va ser titular de Cultura va visitar també Perpinyà i l'Alguer

RedaccióActualitzat

L'exconseller de Cultura ha fet aquest dilluns una jornada treball a París, on ha tingut reunions amb agents culturals francesos. Puig és candidat a l'alcaldia de Junts per Catalunya per Terrassa i és la segona vegada que trepitja territori de França, perquè fa uns mesos va ser a Perpinyà, a la Catalunya Nord.

L'exconseller ha assistit a un col·loqui sobre les eleccions europees que ha organitzat la delegació del govern català a França.

També ha dit que el manifest que van firmar una quarantena de senadors francesos sobre la situació a Catalunya hauria de fer reflexionar l'executiu francès. El govern de França va respondre al comunicat amb una nota en què proclamava el compromís amb la unitat d'Espanya i el respecte al marc constitucional.

 

Fa un mes, Puig va ser a l'Alguer, a l'illa italiana de Sardenya, on també va participar en reunions i actes culturals. A Perpinyà, va assistir a la presentació del Consell per la República. Aleshores, va dir que sentia "la necessitat de tornar a trepitjar terres catalanes".

Lluís Puig viu a Bèlgica des que va marxar de Catalunya, el 30 de setembre del 2017, juntament amb l'expresident Puigdemont i una part del seu govern.

ARXIVAT A:
Lluís PuigEleccions municipals 26MJxCat
Anar al contingut