L'exconseller Lluís Puig visita l'Alguer, a Itàlia

L'exconseller Lluís Puig visita l'Alguer, a Itàlia

L'exconseller Lluís Puig visita l'Alguer, a Itàlia

Redacció Actualitzat
TEMA:
Lluís Puig

El conseller de Cultura del govern de Carles Puigdemont, Lluís Puig, continua visitant països europeus. Aquest cop ha estat a Itàlia. Puig visita l'Alguer, a l'illa italiana de Sardenya, on participarà en diverses reunions i actes culturals.

Aquest és el segon viatge de l'exconseller a un territori de parla catalana, després que al gener va visitar Perpinyà. Igual que en aquella ocasió, la visita no s'havia anunciat prèviament. De fet, l'exconseller ha fet d'aquesta incògnita un petit joc al seu compte de Twitter, explicant que ha anat a comprar i ha pogut dir: "Bon dia."


Actualment, l'exconseller exerceix com a director del programa de projectes culturals internacionals de la Generalitat. A més, és el candidat al Senat de Junts per Catalunya per Girona.

Lluís Puig resideix a Bèlgica des que va marxar de Catalunya, el 30 de setembre del 2017, juntament amb l'expresident Puigdemont i una part del seu govern. Aquest és el primer cop que un dels membres d'aquell govern visita territori italià.

ARXIVAT A:
Lluís Puig Procés català