Barcelona

L'autor de la cançó del polèmic vídeo del trasllat dels presos: "Estem al·lucinant"

El videoclip de la cançó dedicada a la Guàrdia Civil ha passat en dos dies de 15.000 a gairebé 70.000 visualitzacions

RedaccióActualitzat

Divendres es va distribuir un polèmic vídeo gravat des d'un dels vehicles de la Guàrdia Civil que acompanyava l'autocar en què es traslladaven els líders independentistes cap a Madrid. Dissabte la Guàrdia Civil informava que l'agent que havia gravat el vídeo estava ja suspès de feina i que se li havia obert un expedient informatiu.

La banda sonora d'aquest vídeo és la cançó "OVNI - Objeto Verde Nada Inteligent", del grup de punk navarrés Josetxu Piperrak & the Riber Rock Band.

Arran del polèmic vídeo, els Piperrak han viscut un moment de glòria que no esperaven de cap manera, i menys encara que la sobtada popularitat sigui gràcies a l'acció d'un "picoleto".

El baixista del grup, Iñaki, assegura que el grup encara no es pot creure el que ha passat amb aquesta cançó i assegura que en pocs dies el videoclip ha passat de 15.000 a gairebé 70.000 visualitzacions:

"Estem al·lucinant. No entenem res. No sabem si no han entès la cançó, alguna cosa no ens quadra"

"La veritat és que en l'última setmana el vídeo que tenim penjat a YouTube ha passat de 15.000 visites a tenir-ne 55.000 i no sé si ja va per les 70.000. I ja deiem entre nosaltres, això és que s'estan passant el vídeo per totes les casernes, descollonat-se ells mateixos.

"No ens ho podíem creure, crèiem que era un muntatge"

Expliquen que fins divendres passat pensaven que "havien fet be la feina perquè hi havia molta gent ofesa amb el contingut de la cançó", però que el fet que un agent de la Guàrdia Civil l'hagi fet servir per il·lustrar un vídeo els ha descol·locat.

Esperen que la repercussió de la cançó no els porti conseqüències desagradables en un futur i diu que la cançó està feta amb "humor".

El fet és que ni la lletra de la cançó ni les imatges del videoclip deixen en bon lloc el cos de la Guàrdia Civil:

"En sus naves verdes apatrullan la ciudad y registran a la peña con total inpunidad.

Son de otra galaxia, de otra civilización, y no pueden ser humanos pues no tienen corazón.

Su superpoder es algo sobrenatural, convierten en terrorismo una pelea de bar.

Son picoletos, cuidado por la noche si ves un reflejo azúl.

Son picoletos, tienen dificultades para leer y para escribir".

 

ARXIVAT A:
Guàrdia CivilJudici procés
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut