A partir d'aquest dilluns es pot demanar cita per fer la declaració de la renda per telèfon a partir del 7 de maig (Unsplash)
A partir d'aquest dilluns es pot demanar cita per fer la declaració de la renda per telèfon a partir del 7 de maig (Unsplash)

Ja es pot demanar cita per fer la declaració de la renda per telèfon

L'any passat més d'un milió de contribuents van fer la declaració a través del telèfon habilitat per l'Agència Tributària

A partir d'aquest dilluns ja es pot demanar cita per fer la declaració de la renda 2023 per telèfon. Aquesta modalitat forma part del projecte Li Truquem de l'Agència Tributària, a través del qual l'any passat es van fer 1,07 milions de declaracions.

Així doncs, des d'aquest dilluns 29 d'abril es pot trucar als números facilitats per Hisenda per aconseguir cita prèvia: el 915530071 o 901223344, aquest últim amb atenció personal de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00. Les cites es donaran a partir del 7 de maig.

Arribat el dia de la cita, l'Agència Tributària trucarà al contribuent per fer-li la declaració per telèfon.

Com a novetat de la campanya d'enguany, Hisenda ha posat en marxa un pla especial per a majors de 65 anys que viuen en pobles de menys de 3.000 habitants sense oficina de l'Agència Tributària.

En aquests casos, els contribuents podran anar a l'Ajuntament --o el lloc establert pel consistori-- i parlar per videotrucada amb un funcionari que els farà la declaració.

La cita prèvia per a aquesta modalitat també es pot demanar des d'aquest dilluns.

ARXIVAT A:
Economia de butxaca
Anar al contingut