El Suprem permetrà a Rull sortir de la presó el dia de l'operació del seu fill petit
Rull sortint de la sala del Congrés on ha recollit les credencials de diputat el 20 de maig (ACM)

El Suprem permetrà a Rull sortir de la presó el dia de l'operació del seu fill petit

La intervenció està prevista per al dia 20 d'agost, i Rull haurà de tornar a Lledoners un cop hagi pogut visitar el petit

RedaccióActualitzat

Josep Rull podrà estar al costat del seu fill quan l'operin. El Tribunal Suprem ha concedit un permís extraordinari a l'exconseller perquè pugui sortir de Lledoners el 20 d'agost, el dia previst per a l'operació del seu fill petit.  

La resolució del Suprem especifica que podrà sortir de la presó a les 6.30 del matí i haurà de tornar un cop s'hagi acabat l'operació i hagi visitat el nen. El Suprem, per tant, fa cas de la petició de permís de Rull, però no ha resolt sobre la petició de llibertat que li havia fet també la seva defensa.

La defensa de l'exconseller Josep Rull havia demanat aquesta mateixa setmana un permís per sortir de la presó al·legant la intervenció a què s'ha de sotmetre el petit. En l'últim mes, Rull ha tingut dos permisos penitenciaris extraordinaris per sortir de Lledoners i visitar el nen. Aquests permisos havien estat avalats pel mateix Tribunal Suprem.

A principis d'any, abans que comencés el judici del procés, la direcció de Lledoners va donar a Rull un permís extraordinari per visitar el seu fill petit a l'hospital. El nen va caure i es va fer un cop molt fort al cap durant una visita a Lledoners, que el va deixar inconscient.

La justícia va avalar el procediment de la concessió de l'autorització a través d'una consulta dels Serveis Penitenciaris al jutjat de Manresa.

 

ARXIVAT A:
Josep RullJudici procésProcés català
Anar al contingut