Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol no podrà comptar amb Kameni per intentar derrotar el Llevant i allargar la bona ratxa

L'Espanyol no només vol sumar a València la tercera jornada consecutiva sense perdre, sinó que a més vol fer-ho amb un triomf. L'equip blanc-i-blau viatja aquest dissabte cap a la capital del Túria per enfrontar-se diumenge al Llevant en un partit intranscendent per als granota -ja són a Segona- però important per aixecar l'ànim dels pericos. Malauradament, Valverde no podrà comptar amb Tamudo ni, finalment, amb Kameni, que no s'ha recuperat de les molèsties. Valdo també se suma a les baixes perquè està sancionat; completen la llista Coro, Ewerthon, Jordi Gómez i Javi Ruiz.

Actualitzat
L'assalt de l'Espanyol al Ciutat de València s'haurà de dur a terme sense Tamudo, lesionat, ni Valdo, sancionat, i, finalment, sense Kameni. El camerunès no s'ha recuperat de les molèsties al pubis i no jugarà contra el Llevant en un partit que ha de servir perquè l'Espanyol es retrobi amb el triomf set jornades després.

Kameni no viatja a València i el seu lloc a la porteria l'ocuparà Lafuente. Afortunadament, Valverde sí que podrà comptar amb Coro, ja recuperat de la sobrecàrrega muscular, i amb Ewerthon, Jordi Gómez i Javi Ruiz, inclosos a la llista per completar la convocatòria.

El conjunt blanc-i-blau vol aprofitar que el Llevant ja només lluita per l'orgull propi per sumat tres punts i mantenir-se invicte per tercera setmana seguida. Després de dos empats consecutius, un triomf ajudaria els periquitos a guanyar en confiança, encarar el final de la Lliga amb ambicions renovades i somiar en Europa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut