Actualitat blanc-i-blava

Valverde continua atent a l'evolució dels lesionats per definir la llista del partit amb el Llevant

Un Llevant abatut i descendit rep l'Espanyol al Ciutat de València coincidint amb el millor moment dels blanc-i-blaus aquesta segona volta. Els pericos han encadenat dues jornades seguides sense perdre però necessiten un triomf per cremar les últimes opcions d'acostar-se a Europa i creure en el miracle. I davant la visita del modest equip granota, els de Valverde tenen en les lesions el seu principal escull per superar. Coro millora de la seva sobrecàrrega muscular però continua sent dubte, Torrejón ha rebut l'alta després de patir un esquinç al turmell i Kameni, que no s'ha entrenat, arrossega molèsties.

Actualitzat

Tres mesos després, l'Espanyol podria tornar a guanyar lluny del Lluís Companys. L'oportunitat és immillorable perquè els catalans visiten el camp del cuer de Primera, el Llevant, que només ha guanyat cinc partits de local. A més, els blanc-i-blaus travessen pel millor moment d'aquesta segona volta, ja que han encadenat dues jornades sense perdre. Els de Valverde, doncs, buscaran el triomf per confirmar aquesta recuperació i intentar arribar al final de Lliga amb opcions per entrar a Europa encara que sigui via Intertoto.

El principal problema de Valverde per encarar l'enfrontament són les lesions dels seus jugadors. Tamudo, Lacruz i De la Peña són baixa, mentre que Ferran Corominas, Marc Torrejón i Carlos Kameni són dubte. Tots tres podrien estar a disposició del tècnic però cal veure com evolucionen de les respectives molèsties.

El de Banyoles millora de la sobrecàrrega muscular però haurà d'esperar a dissabte per confirmar la seva presència en la convocatòria. El central, per la seva banda, ha rebut l'alta, mentre que el camerunès continua sense entrenar-se i no sabrà fins demà si pot estar a les ordres de Valverde.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut