Barcelona

La comissió sobre el frau escolta a porta tancada el CD de La Camarga

El document conté, suposadament, part de la conversa que el 2010 van tenir en un restaurant de Barcelona Alícia Sánchez-Camacho i l'exparella del fill gran de l'expresident Pujol

RedaccióActualitzat

La comissió d'investigació sobre el frau i la corrupció ha sentit aquest migdia a porta tancada el CD amb la gravació de La Camarga. Els portaveus a la comissió de CiU, Esquerra, el PP, Ciutadans i la CUP han escoltat les dues hores i vint-i-dos minuts que dura el document d'àudio que va lliurar al Parlament Jordi Pujol Ferrusola. L'audició s'ha fet sense els diputats del PSC ni d'ICV-EUiA perquè consideren que converteix la cambra en "un circ". Els que sí que hi han estat presents són els diputats del PP, que han volgut sentir el CD perquè, segons ha explicat el seu portaveu, Santi Rodríguez, no és el CD original que ara és als jutjats.

Aquest CD conté, suposadament, part de la conversa que van tenir en un restaurant de Barcelona el 2010 la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exparella del fill gran de l'expresident Pujol. Totes dues han de comparèixer divendres a la comissió d'investigació.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut