Cocotxes de bacallà amb cloïsses
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Les cocotxes de bacallà són una font important de minerals com el potassi, el fòsfor, el sodi, el calci i el magnesi.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1/2 kg de cocotxes de bacallà
250 g de cloïsses de Carril
1 litre de fumet
1 gra d'all
2 gots de xacolí
sal
salicòrnia
cibulet
pebre negre
PREPARACIÓ
Dessalem les cocotxes posant-les amb aigua a la nevera durant 48 hores i fent dos canvis d'aigua al dia.
Escalfem el xacolí en un pot i hi afegim les cloïsses un cop el vi estigui calent. Tan bon punt s'obrin, els tallarem la cocció posant-les amb una aranya dins el fumet fred tret de la nevera.
Deixem que el vi redueixi a la meitat.
En una cassola, afegim un raig d'oli i hi fem ballar un all. Abaixem el foc, hi posem les cocotxes un minut. Retirem les cocotxes i les reservem.
Hi afegim el vi reduït i, a poc a poc, el fumet colat, les cocotxes i les cloïsses.
Ho servim amb salicòrnia i cibulet per sobre.