Arròs al forn amb bacallà

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pinyons contenen greixos saludables i vitamina E, nutrients essencials per a la salut del cor.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g arròs rodó  

    80 g mantega 

    40 g panses  

    20 g pinyons  

    650 ml fumet blanc  

    4 cues de bacallà dessalat 

    1 ceba tendra grossa  

    Julivert  

    Sal 

    Oli 

PREPARACIÓ

  1. Posem 80 g de mantega en una cassola.  
  2. Tallem a microbrunesa 1 ceba tendra grossa i l'afegim a la cassola. Ho courem a foc baix durant 15 minuts fins que estigui transparent. 
  3. Tallem ben menudes 2 tiges de julivert, que reservem. 
  4. Quan la ceba és transparent, afegim 300 g d'arròs i la meitat del julivert. Perlem l'arròs. 
  5. Aboquem a l'arròs 40 g de panses, 650 ml de fumet blanc calent i sal. Ho cuinarem a foc fort 5 minuts. 
  6. Tenim 4 cues de bacallà dessalat, que salem. 
  7. Aboquem el contingut de la cassola en una llauna de 32x23. Hi posem per sobre el bacallà i ho enfornem 10 minuts a 160º. 
  8. Torrem en una paella 20 g de pinyons. En un morter hi posem oli, els pinyons torrats i la resta del julivert. Piquem. 
  9. Desenfornem la llauna i emplatem una ració d'arròs amb bacallà amb l'amanit de pinyons i julivert. 
Anar al contingut