Xató amb bacallà fumat

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'escarola conté vitamina C i, en consumir-la crua, n'aprofitem totes les propietats.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g d'olives barrejades 

    50 g de bacallà fumat  

    8 filets d'anxoves 

    1 escarola  

    1 branca d'api  

    Salsa de xató 

PREPARACIÓ

  1. Tallem amb els dits una escarola. 
  2. Traiem la part fibrosa de la branca d'un api, el laminem i el barregem amb l'escarola. 
  3. Emplatem l'escarola barrejada amb l'api, amb unes làmines de bacallà fumat en oli, 2 filets d'anxova, olives barrejades, uns punts de de xató i cibulet. 
Anar al contingut