Tàrtar de bacallà amb carxofes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un peix blanc i, per tant, de baix contingut greixós i amb proteïnes de bona qualitatAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 480 g bacallà esqueixat

    400 g carxofes en conserva

    30 ml oli OVE

    1 ou

    6 lloms d'anxova en oli

    1/2 ceba de Figueres

    Coriandre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Aboquem al got americà 400 g de cors de carxofes i els triturem.
  2. Hi afegim oli i un pessic de sal. Ho turbinem de nou i ho reservem a foc baix.
  3. Tallem a daus petits 480 g de bacallà esqueixat. I el reservem en un bol mitjà.
  4. Piquem ceba de Figueres i coriandre fresc i ho afegim.
  5. Afegim i piquem 6 lloms d'anxova a l'oli.
  6. Agafem i separem la clara del rovell de l'ou i aboquem el rovell al bol. La clara la reservem. Ho integrem bé amb una forquilla.
  7. Amb un motlle rodó d'uns 8 cm emplatem el bacallà. Omplim el motlle tres quartes parts.
  8. Traiem el motlle i hi afegim crema de carxofes calenta pels voltants i una mica d'oli, també.
Anar al contingut