Brandada de bacallà

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un peix blanc i, com a tal, les recomanacions apunten a menjar-ne entre 3 i 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 225 g de bacallà esfilagarsat dessalat 

    150 g de patata monalisa 

    100 ml de llet 

    200 ml d'oli OVE 

    1 gra d'all 

    Mel de flors 

    Torrades  

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Escapcem 150 g de patates monalisa. Les posem en un pot al foc amb aigua que les cobreixi i les bullim a foc mitjà-alt 12 minuts. 
  2. En un altre pot hi aboquem 225 g de bacallà esfilagarsat dessalat, 1 gra d'all pelat i sense el germinat i 100 ml de llet fresca. Ho bullim 4 minuts. 
  3. Traiem amb una aranya les patates bullides i les posem en un recipient per triturar-les. Allà mateix hi aboquem el bacallà bullit amb l'all i la llet. Posarem aquest recipient a dins d'una plata amb aigua i gel perquè en baixi la temperatura durant uns 5 minuts. 
  4. Quan ja estigui temperat, triturem la barreja afegint-hi una mica de sal i hi anirem afegint 200 ml d'oli. 
  5. Ho servim en un plat i per sobre hi afegim un raig de mel de flors i unes torradetes per untar. 
Anar al contingut