Truita de bacallà

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita, i se'n poden prendre entre 5 i 7 a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g bacallà esqueixat 

  • 100 ml nata 
  • 5 pebrots del piquillo  
  • 6 ous 
  • 10 olives arrugades negres d'Aragó  

    Julivert fresc 

  • Oli OVE 
  • Pebre negre 
  • Sal 

PREPARACIÓ

  1. Posem 5 pebrots del piquillo al got batedor. Turbinem els pebrots amb el braç elèctric i un raig d'oli OVE. Posem aquesta emulsió en un biberó i la reservem. 
  2. Traiem el pinyol a 10 olives arrugades d'Aragó. Les tallem de qualsevol manera i les posem en un bol. 
  3. Afegim al mateix bol 250 g bacallà esqueixat. Tallem de qualsevol manera unes fulles de julivert fresc. Ho tastem i ho salpebrem, si està suau de sal.  
  4. Escalfem una paella de 20 cm diàmetre. Afegim un raig d'oli OVE a la paella.   
  5. Trenquem 2 ous i els batem. Hi afegim un raig de nata i un pessic de sal.  
  6. Quan l'oli estigui ben calent, hi afegim els ous i la nata batuts.  
  7. Removem en cercles amb una llengua pastissera fins que quedi mig quallat.  
  8. Distribuïm el bacallà i les olives.   
  9. Tanquem la truita amb la llengua pastissera. Acabem de coure la truita.   
  10. Emplatem la truita i l'acabem amb fils de salsa pebrots del piquillo 
Anar al contingut