Ha acabat el rodatge de "Beach House", del director mallorquí Hèctor H. Vicens
Ha acabat el rodatge de "Beach House", del director mallorquí Hèctor H. Vicens
Entre Mallorca i Catalunya

Acaba el rodatge de la pel·lícula "Beach House"

El segon llargmetratge del cineasta mallorquí Hèctor H. Vicens és una comèdia àcida amb pinzellades de thriller sobre el turisme de masses i la felicitat que ens venen les xarxes socials, que s'ha rodat en català entre Mallorca i Catalunya

El mallorquí Hèctor H. Vicens ("El cadàver d'Anna Fritz") acaba el rodatge de la seva segona pel·lícula, "Beach House", a cavall entre Mallorca i Catalunya, un film amb participació de TV3 que té entre el repartiment els actors Albert Carbó ("Didi Hollywood", "La pecera de Eva", "El cadàver d'Anna Fritz"), Francesc Colomer ("Pa negre", "Vivir es fácil con los ojos cerrados"), Martí Atance ("El pallasso i el Führer", "Merlí. Sapere Aude"), Nina Guseva ("Better than us") i Tony Corvillo ("El príncipe").

La trama comença amb el Xavi, que se'n va de viatge a Mallorca amb els seus dos amics Isaac i Manu. Un cop allà, una escapada que prometia festa i diversió s'acaba convertint en el seu pitjor malson quan s'enamora de la Natasha, una turista que resulta ser la nòvia d'un mafiós rus.

"Fa temps que volia fer una pel·lícula en català per a un públic jove, ja que és un gènere pràcticament inexistent al nostre país i tractar temes com la falta de valor que es dona a la intimitat a les xarxes socials i la falsa felicitat que s'hi ven. Tothom sembla que visqui dins un anunci publicitari." Hèctor H. Vicens

També aborda la destrucció de la costa del Mediterrani, amb un model de negoci enfocat al turisme de borratxera, que ha convertit moltes de les nostres localitats en autèntics centres d'oci per a hooligans descerebrats. Malgrat tot, la pel·lícula no pretén alliçonar ningú, sinó donar llibertat als personatges protagonistes perquè teixeixin la seva pròpia història".  

"M'agrada d'Hèctor H.Vicens la seva habilitat i atreviment per barrejar gèneres. La pel·lícula comença com una comèdia gamberra, es transforma en un thriller amb una alta càrrega de tensió i acaba com un film d'autor existencialista. Ho combina tot amb una gran frescor i sense sortir de to en cap moment".  Carles Torra, productor.

És una producció de Zabriskie Films i Visualsuspects en coproducció amb IB3, amb la producció associada de Silendium Films i la col·laboració de La Charito Films. També compta amb la participació de Televisió de Catalunya i el suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

Anar al contingut