"Al cotxe"
"Al cotxe"
dilluns, a les 23.00

Torna "Al cotxe" amb quatre capítols especials

A partir del 7 d'octubre, a les 23.00, torna "Al cotxe" a TV3. En aquests quatre programes especials, Eloi Vila es mourà per Catalunya amb personatges coneguts per conèixer els escenaris naturals que han marcat les seves vides.

L'Eloi Vila i els convidats recorren junts els espais dels records importants: la casa dels avis, el camí fins a l'escola, la platja de l'adolescència, el terreny on es fa realitat un nou projecte...

Cada capítol compta amb tres convidats disposats a passejar pel seu territori i a explicar el lligam emocional que hi mantenen.

Com sempre, l'interès principal d'"Al cotxe" és tot el que passa i s'hi diu a dins. Les converses amb l'Eloi garanteixen profunditat, intensitat i bon rotllo, però en aquests capítols especials l'espai exterior hi juga un paper molt important. Es mostra el cotxe circulant emmarcat per paisatges espectaculars i, al final de cada trajecte, copilot i conductor baixen del vehicle per trepitjar una localització emblemàtica. Un petit obsequi visual que tanca cada ruta personal.

Els passatgers del primer "Al cotxe" especial són els germans Roca, Fermí Fernández i Nausicaa Bonnín.

Germans Roca: "Hem après que les coses bones s'han de celebrar"

Els germans Roca, Joan, Josep i Jordi, han guanyat els premis més importants del món de la cuina. Pugen "Al cotxe" a la Vall de Llémena i l'Eloi els porta a Girona.

Els cuiners aprofiten el viatge, des del lloc d'origen dels pares fins al Celler de Can Roca, per fer un repàs a la seva història personal lligada a la trajectòria professional. Parlen de la infantesa, dels valors familiars, i de com han viscut l'èxit, primer amb incredulitat i una certa vergonya i finalment agraint-lo. En Jordi també explica la malaltia que pateix i diu que, fins que no l'hi van diagnosticar, va ser un procés duríssim. Parlen del pes de la família, de la relació entre germans i de com els fills encaren el futur dins el món de la cuina.

Fermí Fernández: "Vaig conèixer la meva mare fa sis anys"

Fermí Fernández és un còmic imprescindible al teatre i a la televisió. Puja "Al cotxe" a la Riera de Gaià i l'Eloi el porta fins a Tarragona.

L'actor parla de la seva relació emocional amb el Camp de Tarragona, des que era un nen i anava a casa dels avis fins ara, que s'hi ha instal·lat perquè els seus fills creixin en un poble petit. Explica com va ser la seva infantesa, els primers anys de joventut i el descobriment del teatre amb l'Oriol Grau, el seu amic de tota la vida. Diu que el sentit de l'humor l'ha ajudat a superar moments difícils de la seva vida com, quan fa sis anys, finalment va conèixer la seva mare, de qui no sabia res des que era un nadó.

Nausicaa Bonnín: "El ressorgiment del feminisme m'ha empoderat per rebel·lar-me i ser capaç de dir el que no fem bé"

Nausicaa Bonnín és una actriu molt valorada pels seus personatges al cinema i la televisió. Puja "Al cotxe" al delta de l'Ebre i l'Eloi la porta fins a l'antic port d'ostres.

L'actriu fa poc temps que té casa al delta de l'Ebre i s'ha convertit en una apassionada d'aquest paisatge. Explica que li va molt bé allunyar-se de l'estrès de la ciutat i viure al ritme que marca la terra. Durant el trajecte, arran de sèquies i arrosars, la Nausicaa parla de la seva infantesa, del pes de ser la filla d'una gran figura del teatre com Hermann Bonnín, i admet que les pors i inseguretats juvenils l'han fet patir molt. Però amb el temps, ha aconseguit superar-les gràcies, en part, a moviments com el feminisme.

 

tv3.cat/alcotxe

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut