La 25a edició dels Premis Zapping
La 25a edició dels Premis Zapping

Quatre nominacions per a TV3 en la 25a edició dels Premis Zapping

TV3 obté quatre nominacions als premis a l'oci audiovisual de qualitat, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC). Santi Millán per "Benvinguts a la família", Toni Soler per "Està passant", "Polònia" i "Katalonski" opten a endur-se un d'aquests guardons. L'acte de lliurament dels XXV Premis Zapping serà el dijous 26 de març, al Teatre Nacional de Catalunya.

Quatre produccions de TV3 han estat escollides com a finalistes de la 25a edició dels Premis Zaping. En primer lloc, Santi Millán, un dels protagonistes de la comèdia "Benvinguts a la família", opta al premi en la categoria d'actor amb Álvaro Monte ("La casa de papel") i Javier Gutiérrez ("Estoy vivo").

En segon lloc, l'espai de sàtira política de TV3 "Polònia" opta al premi en la categoria de millor programa d'entreteniment al costat de "¡Boom!" i "L'hora musa". Toni Soler, que presenta cada dia, a partir de les 20.15, "Està passant", el programa d'humor sobre l'actualitat que també dirigeix, opta a premi en la categoria de presentador/a al costat d'Ana Pastor ("El objetivo") i Cayetana Guillén ("Versión Española"). En quart lloc, el programa "Katalonski", que viatja a diferents llocs del món per trobar-se amb gent que no és catalana, però que ha après el català i als quals aquesta decisió els ha canviat la vida, opta al premi en la categoria de Programa cultural / divulgatiu / documental en competició amb "Diario de un nómada" i "¿Dónde estabas entonces?".

Els Premis Zapping d'aquest any són un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat del 2019. A diferència d'altres guardons, els Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i són els consumidors i usuaris els que escullen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l'Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors.

L'Associació de Consumidors és una entitat sense ànim de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu, obert a tots els ciutadans, és col·laborar en la millora de l'oci audiovisual fent-se ressò de la veu dels seus consumidors.

Anar al contingut