Danae Boronat, nova presentadora de "Zona franca"
Danae Boronat, nova presentadora de "Zona franca"
Dilluns, a les 23.35

Les nits de TV3 tornen a ser "Zona Franca", a partir de dilluns amb Danae Boronat

Dilluns, 27 de febrer, a les 23.35, torna "Zona Franca": el late show més irreverent de la televisió catalana comença una nova etapa amb la periodista Danae Boronat al capdavant.

"Zona Franca" torna a TV3, de dilluns a dijous, pels volts de la mitjanit. Amb aquest programa, la cadena continua apostant per un late night dins l'univers de l'humor,  conduït per la periodista tarragonina Danae Boronat, que aportarà al format el seu talent periodístic i una mirada fresca i feminista.

El programa continuarà comptant amb la Mercabanda, que tindrà més protagonisme, i amb col·laboradors habituals com Andrés Fajngold, Arnau Garcia o Raquel Hervás. A més, donarà entrada a cares noves, amb algunes sorpreses. Entre les novetats que es podran veure en aquesta nova etapa, hi haurà seccions noves, més música i més varietat de continguts.

Amb la voluntat d'entretenir i divertir l'audiència, "Zona Franca" seguirà treballant per tenir els millors convidats i convidades del món de l'humor, l'esport, la música, l'entreteniment i la cultura. L'equip del programa no ha deixat de treballar ni un minut durant aquesta aturada per assegurar la millor tornada.

La proposta de TV3 per a les nits de la cadena es manté intacta respecte a la sàtira, l'espectacle, la presència a les xarxes socials i els continguts destinats al públic jove.

 

tv3.cat/zonafranca

#ZonaFrancaTV3

Anar al contingut