Marcador final de La Marató 2022

La Marató finalista en la categoria Trajectòria als XVII Premis Sport Cultura Barcelona 2022

El projecte solidari de La Marató finalista dels Premis Sport Cultura Barcelona 2022, en la categoria Trajectòria, que han elegit diversos periodistes i els socis de l'entitat Sport Cultura Barcelona

La intenció del premi és reconèixer una persona o institució que hagi estat rellevant en l'àmbit de la Cultura i de l'Esport, així com per la seva trajectòria en reconeixement professional en qualsevol àmbit.

En altres edicions el premi Trajectòria se l'han emportat Vicente del Bosque, Tricicle, el doctor Valentí Fuster o Josep Carreras.

També són finalistes dels Premis el tennista Carlos Alcaraz, l'actor i director de cinema Juan Diego Botto, la cineasta Carla Simón i la cantant Rigoberta Bandini entre d'altres.

Ara en una propera votació final es determinaran els guanyadors de cada categoria.

El jurat d'aquesta primera fase del premi l'han format els periodistes Dani Barcón (TV3), Ramon Besa (El País), Xavier Campos (Catalunya Ràdio), Anna Cler (RTVE), Sílvia Colomé (La Vanguardia), Jordi Fernández (Europa Press), Jordi Finazzi (Cadena SER), Joan Lluís Garcia (RAC1), Leandro Lamor (Agència EFE) i Gemma Martínez (El Periódico de Catalunya).

També Santi Nolla (Mundo Deportivo), Aleix Parisé (RAC1) i Natàlia Ríos (Activos), i els socis d'Sport Cultura Barcelona Ramon Agenjo (Fundació DAMM), Albert Agustí (Sport Cultura Barcelona), Bernat Antràs (Club Natació Barcelona), Neus Aranda (Teatre Nacional de Catalunya), Jordi Cambra (Reial Club de Tennis Barcelona 1899), i Manuel Carreras Fisas (president d'honor d'Sport Cultura Barcelona).

A més, Carmen de Armengol (Solsona Comunicación), Antonio Delgado (Círculo Ecuestre), Gabriel Martínez (Banc Sabadell), Josep Mateu (RACC), Ricardo Rodrigo (Fundació RBA), Carlota Sabaté (Club de Golf Vallromanes), Joaquim Uriach (Palau de la Música-Orfeó Català) i Mao Ye Wu (RCD Espanyol de Barcelona).

Sport Cultura Barcelona el van fundar el 2004 el Centre Excursionista de Catalunya, el Círculo Ecuestre, el Club Natació Barcelona, el FC Barcelona, el Panathlon Club de Barcelona, el RACC, el Reial Club de Polo de Barcelona, el Reial Club de Tennis Barcelona 1899, el Reial Club Nàutic de Barcelona, l'Orfeó Català - Palau de la Música, el Reial Club de Golf El Prat, el Cercle del Liceu, el Club Natació Sabadell i el RCD Espanyol.

tv3.cat/marato

twitter.com/la_marato

instagram.com/lamaratotv3

facebook.com/lamarato

Anar al contingut