Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Diumenge, a les 18.00

El partit de la Segona Divisió B entre el Sabadell i el Llagostera, a Esport3

Diumenge, a les 18.00, s'emetrà, per Esport3, el partit de la 27a jornada de la Segona Divisió B, que enfrontarà el Sabadell i el Llagostera, a la Nova Creu Alta

Els arlequinats són els líders de la categoria, però han vist reduït el seu avantatge després de perdre dos punts "in extremis" el cap de setmana passat al camp de l'Olot. L'equip d'Antonio Hidalgo, amb tot, té la seva principal fortalesa en els partits com a local: abans de perdre contra l'Hèrcules havia aconseguit set victòries consecutives al seu feu, i es va refer de l'ensopegada guanyant l'Oriola en l'últim duel davant dels seus aficionats. Els vallesans, amb tot, tornaran a estar condicionats per les baixes.

El Llagostera s'enfronta amb el pitjor rival per mirar de trencar la ratxa negativa que arrossega des de principis d'any. Els d'Oriol Alsina encara no han guanyat cap partit de Lliga aquest any, després de sumar 5 empats i 4 derrotes en les nou últimes jornades. A més, els gironins tindran la baixa per sanció d'un dels seus davanters, Sascha Andreu. Els blaugranes són tretzens a la classificació, amb 32 punts, i necessiten sumar per no acostaracostar-se a la zona de descens.

Els comentaris del partit seran de Jordi Sunyer, i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut