Barcelona

Les desqualificacions contra les consultes i Marina Geli, el més vist de la setmana al 3cat24.cat

Doblet ofensiu a les notícies més vistes. Les paraules de l'exministre Jaime Mayor Oreja vinculant les consultes sobiranistes amb ETA són la notícia més vista de la setmana. També figura al rànquing un altre exemple de paraules gruixudes: els insults del tertulià d'Intereconomia a la consellera de Salut, Marina Geli. La derrota d'Espanya davant Suïssa completa el tríptic de notícies més vistes.

Actualitzat
Setmana d'insults i desqualificacions entre les notícies més vistes. El primer lloc de les informacions més consultades pels usuaris del 3cat24.cat és per a les paraules de l'exministre del PP, Jaime Mayor Oreja. L'ara eurodiputat va reaparèixer en la presentació d'un llibre relacionant directament ETA amb les consultes sobiranistes de Catalunya.

Un to similar al que va fer servir una tertúlia de la cadena de televisió Intereconomia per insultar la consellera de Salut, Marina Geli. El cas ha portat cua i el tertulià Eduardo García Serrano s'ha disculpat. La consellera li va acceptar les disculpes, però manté la demanda cap a la seva persona i cap al canal. Tota la història ha estat una de les més seguides de la setmana.

En tercer lloc, canvi de tema. La derrota de la selecció espanyola en el primer partit al Mundial de futbol de Sud-àfrica completa el podi.

Les eleccions del Barça no apareixen fins a la quarta posició, amb l'abraçada i felicitació de l'encara president del Barça, Joan Laporta, al president electe, Sandro Rosell.

Pots consultar les notícies més vistes dia a dia en la següent cronologia:

Anar al contingut