El nom del cuiner està incrit en aquest detall que penja de la façana del restaurant Can Fabes, a Sant Celoni (Foto: EFE)
El nom del cuiner està incrit en aquest detall que penja de la façana del restaurant Can Fabes, a Sant Celoni (Foto: EFE)
Singapur

La família de Santi Santamaria continuarà la tasca iniciada i desenvolupada pel cuiner

La família del cuiner Santi Santamaria ha expressat la seva intenció de continuar amb la tasca iniciada i desenvolupada pel xef i ha confiat que, després de la seva mort, els mitjans de comunicació mantinguin el respecte que sempre van mostrar cap a ell. En un comunicat distribuït pel complex hoteler de Singapur on s'ubica el restaurant "Santi", en el que el cuiner va patir l'infart de miocardi que va acabar amb la seva vida, la seva filla Regina destaca una frase del seu pare que recorda especialment: "Per ser un xef, primer has de ser bona persona".

Actualitzat
En el comunicat, Regina Santamaria, qui dirigeix l'establiment de Singapur, ressalta que el seu pare va ser qui li va encomanar la passió pel negoci de la restauració.

Per aquest motiu, la continuació de la nota deixa clar que malgrat "la gran tristesa que sento, trobaré la força per seguir portant el negoci". Així, amb l'ajuda del "gran equip" del restaurant de Singapur, Regina Santamaria promet continuar la tasca que el seu pare va començar i "tant estimava".

D'aquesta manera, els vuit restaurants que regentava actualment Santi Santamaria tenen previst tancar divendres i dissabte com a mostra de respecte per la mort del seu propietari, però reprendran la seva tasca a partir de diumenge amb aquest esperit continuista, tal com també va expressar el cap de cuina de Can Fabes, Xavier Pellicer, just després de conèixer la mort sobtada del cuiner.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut