Anar a la navegació principal
Vídeoblog

Videoblog 60 - Tina Vallès, explica'm un conte

La Tina Vallès es dedica professionalment a la correcció i edició de textos però s'ha convertit en una ferma defensora de la narrativa de petit format

La Tina Vallès es dedica professionalment a la correcció i edició de textos però s'ha convertit en una ferma defensora de la narrativa de petit format. Juntament amb el Guillem Miralles és l'ànima de Paper de Vidre, una revista digital dedicada al món de les històries breus d'alta intensitat.El gènere també l'ha seduït com a creadora. va debutar amb "L'aeroplà del Raval" i amb "El parèntesi més llarg" es va endur el premi Mercè Rodoreda de la Nit de Santa Llúcia.
I també els llibres

Cirugía para el alma - Ramon Vila-Rovira - Plataforma
Història de la literatura catalana Volum II - Enciclopèdia Catalana / Barcino
Vuit feministes catalanes entre 1889 i 1976 - Albert Balcells - Rafael Dalmau


Producció - Jordi Muñoz
Imatge - Rafael Márquez
Escenari - Llibreria La Caníbal
Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts