Laporta visita les obres / Render filtrat sobre l'interior del Camp Nou
Barça

Nou vídeo del Camp Nou per dins: desapareix el "Més que un club"

Mentre les obres avancen "com estava previst", es filtra una recreació virtual que mostra l'interior de l'estadi

Redacció Esport3Actualitzat

En paral·lel a les visites d'obres oficials a les obres del Camp Nou, el degoteig de filtracions i vídeos sobre el futur estadi continua. El mateix dia que Laporta feia la tercera visita a les obres, s'ha viralitzat el vídeo d'un soci, Joan Solé, que assegura que les imatges són la recreació virtual dels treballs a l'interior del Camp Nou.

Els seients blaus i granes són el tret més distintiu, tot i que el que sobta més és l'absència del mític "Més que un club", substituït per un escut gegant del Barça, en groc.

També s'hi veuen les llotges i la coberta de la futura casa nova del barcelonisme.

 

 

60.000 espectadors per començar

El nou Spotify Camp Nou s'estrenarà amb una capacitat per a 60.000 espectadors (un 60% del total) i amb dues de les tres graderies previstes. Ho ha confirmat Joan Laporta durant la visita d'obres d'aquest dimecres que hi ha fet la junta directiva blaugrana.


L'última visita va ser el novembre passat i des de llavors la remodelació ha avançat tal com estava previst, assegura. Les últimes actuacions s'han centrat en els pilars de l'estructura de la nova tercera graderia i han continuat amb una sèrie de reparacions en la primera i segona graderia.

"Tot va cap endavant i aviat podrem posar la instal·lacions a la disposició dels socis i sòcies del Barça: és molt emotiu perquè farà que el Barça tingui el millor estadi del món, un estadi únic."

 

Possible il·luminació

En la línia de les imatges virtuals que s'han anat publicant sobre el Camp Nou, l'usuari expert en tecnologia 3D Eduardo Barea ha fet una simulació després de la passarel·la suspesa a 70 metres d'alçada.

En aquesta ocasió aborda l'apartat de la il·luminació en el seu canal de YouTube. Fa una simulació del potencial lumínic de l'estadi, combinant colors en un efecte espectacular.
 

 

ARXIVAT A:
Espai Barça
Anar al contingut