Futbol

La confidència de Guardiola a Aitana: escenari de somni als despatxos del Barça

La trobada d'Aitana Bonmatí i Pep Guardiola al documental de 3Cat deixa una conversa imperdible sobre el seu futur

Redacció Esport3Actualitzat

Quan deixi el futbol, Aitana Bonmatí es veu sent directora esportiva. Aquest futurible a la vida de la millor jugadora del món ha estat un dels temes de la conversa imperdible entre ella i Pep Guardiola del documental "Aitana Bonmatí Conca", de 3Cat. Guardiola hi diu la seva, i fins i tot s'imagina un escenari que emociona el barcelonisme. Laporta i Deco, presteu atenció.

És un dels moments màgics del documental de TV3: la trobada entre l'Aitana i en Pep. Per a la de Sant Pere de Ribes, és el seu entrenador referent d'infància, i el de Santpedor és un admirador de la qualitat com a migcampista de la millor jugadora del món.

A la conversa toquen molts temes: el Barça, el català, la salut mental, el futur, etc. I sorgeix un moment imperdible: quan Aitana parla sense embuts sobre on es veu quan deixi de jugar a futbol: directora esportiva. Aitana deixa anar un guant: "Jo serè allà, i com que tu entrenaràs fins als 80 anys...", diu la de Sant Pere de Ribes sobre la possibilitat de fitxar Guardiola de nou com a tècnic del Barça.

Guardiola, de seguida, proposa un escenari inèdit:

-Guardiola: "T'agraeixo molt l'oferta."

-Aitana: "Encara no te l'he fet."

-Guardiola: "Vindré gratis, no pateixis. No serà una qüestió econòmica. Però jo seré el president. I seré jo que et fitxaré com a directora esportiva."

"Veurem qui fa l'oferta a qui", es diuen els dos.

Guardiola: "Tu acabaràs sent entrenadora"

Però Guardiola no les té totes que Aitana acabi sent directora esportiva.

"Tu acabaràs sent entrenadora. Perquè estaràs a dalt, i veuràs coses que voldràs fer, i no podràs. El més proper a ser jugador és ser entrenador."

Guardiola va decidir que volia ser entrenador als 25 anys. La mateixa edat que té Aitana Bonmatí. "Per què vols ser-ho?", li pregunta el tècnic del City a Aitana: "Em mou poder crear jo l'estructura, decidir qui sí, qui no, ser líder del procés. Qui sap si acabo d'entrenadora, no em tanco les portes."

Del masculí o del femení? "Del club. Encara queda per avançar en el futbol en el sentit que hi ha poques dones en càrrecs importants", assegura Aitana en una conversa deliciosa entre dues persones que s'admiren mútuament.

 

ARXIVAT A:
GuardiolaAitana Bonmatí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut