Les jugadores posen davant el seu nou avió
Les jugadores posen davant el seu nou avió (FC Barcelona)
Barça

El Barça ja té el seu avió personalitzat

Vueling posa a disposició de les jugadores blaugranes un avió per als desplaçaments internacionals; es tracta del primer equip femení amb un avió fet a mida

Redacció Esport3Actualitzat

Ja fa anys que el Barça femení vola alt, però ara ho farà amb un avió personalitzat. Un acord de patrocini amb l'empresa Vueling, que celebra el seu 25è aniversari, permetrà que el primer equip viatgi sempre amb un model específicament guarnit amb els colors de l'equip i la imatge de les seves jugadores. 

Aquest dijous al migdia s'ha presentat l'avió. I divendres mateix, l'equip de Jonatan Giráldez farà el seu primer desplaçament amb el seu avió: cap a Londres, on tindran la difícil missió de remuntar una eliminatòria de semifinals de Champions força complicada davant el Chelsea. El partit es disputarà dissabte (18.30) i es podrà veure en directe per TV3.

L'acord serà vigent fins al juny del 2026 i cobrirà tots els desplaçaments que faci l'equip per jugar partits de Champions. L'avió de les vigents campiones d'Europa no serà d'ús exclusiu per a l'equip, ja que també farà vols comercials.

 

Una vista de l'interior de l'avió

Una vista de l'interior de l'avió (FC Barcelona)
l'avió sencer vist des de dalt
L'avió que intentarà portar sort a la Champions (FC Barcelona)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut