Jugadors del girona i del Barça, celebrant un gol en un partit recent (EFE)
Futbol

Els horaris de la 35a i la 36a jornada: dos partits en 4 dies

Barça i Girona ja coneixen els horaris de les jornades següents al derbi català

Redacció Esport3Actualitzat

LaLiga ha donat a conèixer els horaris de la 35a i 36a jornades del campionat de Primera Divisió, l'anomaenada Lliga EA Sports per motius comercials. Són les últimes que es disputaran sense tenir en compte la unificació d'horaris quan hi hagi en joc places europeees, de descens o fins i tot la lluita pel titol. 

La 36a jornada és entre setmana, o sigui que els equips ventilaran les dues jornades en 4 dies. El Girona obrirà la 35à jornada visitant l'Alabès. Serà el divendres, 10 de maig, a les 9 del vespre. Mentre, el Barça serà l'encarregat de cloure la jornada amb un altre partit en dilluns: el 13 de maig, a les 9 del vespre, rebrà la Reial Societat.  

Aquella setmana no hi haurà treva: l'endemà del Barça-Reial Societat, el Girona rebrà el Vila-real en un horari no massa agradable per anar al futbol en família: serà dimarts 14, a les 22.00 de la nit. I el Barça tancarà la jornada el dijous 16, a les 21.30, visitant el camp del cuer Almeria.  

L'Espanyol, a Valladolid

LaLiga també ha donat a conèixer els horaris de la 39a jornada de la Lliga bHypermotion, amb l'Espanyol visitant el Valladolid, un altre dels aspirants a l'ascens. El partit serà dissabte 11 de maig, a les 18.30 de la tarda

Anar al contingut