La noia va comprar el cafè en una màquina accessible al públic (iStock)

Investiguen una intoxicació greu després de beure un cafè amb insectes a l'aeroport de Palma

La treballadora d'una companyia aèria va ingressar a l'UCI després d'ingerir el cafè d'una màquina de vènding de l'aeroport

Redacció/Agències

La Policia Nacional investiga la denúncia d'una noia que va resultar intoxicada de gravetat i va haver de ser hospitalitzada després de beure un cafè d'una màquina de venda al públic a l'aeroport de Palma que podria estar contaminat amb insectes.

Aquest dimecres la Policia Nacional ha confirmat que l'afectada ha interposat una denúncia que està sent investigada, després que el diari Última Hora hagi avançat la notícia.

La intoxicació va passar dilluns al matí quan la jove, que treballa per a una companyia aèria, va prendre un cafè d'una màquina accessible al públic, va notar un gust estrany i, en remenar el got amb la cullereta, va veure que hi havia diversos insectes.

Poc després es va sentir indisposada i va arribar a tenir un xoc anafilàctic del qual va ser atesa pels serveis sanitaris de l'aeroport. La van traslladar en ambulància a un centre sanitari i va ingressar a cures intensives, on s'ha estat com a mínim fins aquest dimecres, segons publiquen mitjans locals.


Aena també mou fitxa

A banda de la investigació policial, AENA també ha confirmat que obrirà una investigació per la intoxicació.

L'organisme gestor dels aeroports ha informat que sol·licitarà a l'empresa concessionària de les màquines de vènding de l'aeroport que revisi tots els aparells per evitar que es pugui repetir una situació similar.

ARXIVAT A:
Illes Balears
Anar al contingut