Futbol

Zidane treu ferro a les crítiques de Cristiano Ronaldo i afirma que és un tema arreglat

El tècnic blanc ha volgut girar full de totes les polèmiques després de la derrota en el derbi madrileny al Bernabéu i ha afirmat que tots van en el mateix vaixell

Sebas GuimActualitzat

Al Reial Madrid s'esforcen per donar una imatge d'unitat, tot i les últimes crítiques de la seva estrella contra els companys després del derbi contra l'Atlètic de Madrid. Zinedine Zidane ha volgut treure'n ferro en la roda de premsa prèvia al partit contra el Llevant. El vestidor blanc, de fet, ha acceptat les disculpes de Cristiano Ronaldo.

Zidane, que coneix bé la casa blanca i té les idees molt clares, és conscient del moment crític que viu el Madrid i, abans que tot salti a miques, s'ha decidit intentar posar-hi remei. El francès s'ha presentat aquest migdia a la sala de premsa de Valdebebas com un bomber que vol apagar tots els incendis.

Zidane ha dit que la derrota en el derbi madrileny ja és passat i ha volgut treure ferro a les crítiques de Cristiano Ronaldo contra els seus companys. "Cristiano ha parlat amb mi, amb tots, i ja és un tema del passat. Sabem la importància que té i tots estem amb ell. El tema està arreglat", ha afirmat.

Preguntat pel baix rendiment de James o Isco en els últims partits, Zidane també ha tirat pilotes fora. "El que vull dels jugadors és que rendeixin al cent per cent. Vosaltres m'esteu parlant d'Isco i de James, i nosaltres anem tots en el mateix vaixell i ningú saltarà abans d'hora", s'ha justificat.

La notícia positiva, el retorn de Gareth Bale als entrenaments, contrasta amb la baixa de Luka Modric, per un cop al turmell. Un nou contratemps per al partit contra el Llevant, única preocupació per a un tècnic que ja ha comprovat com poden canviar les coses.

"Quan vaig arribar aquí fa dos mesos tot era bonic i ara que perdem un partit tot sembla negre. Ara mateix només penso en el partit contra el Llevant; no sé què passarà d'aquí tres mesos. Ningú ho sap", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut