El Barça, de gira per Àsia. (Foto d'arxiu)
Bàsquet

Xavi Pascual no sap si podrà fer jugar Ante Tomic a la pista del Guipúscoa Basket

Aquest diumenge, en directe per Esport3 (12.15), el F. C. Barcelona visita la pista del Guipúscoa Basket. El pivot Ante Tomic, amb un esquinç al turmell, es podria perdre el partit. A la mateixa hora La Bruixa d'Or rep a Manresa la visita del CAI Saragossa. El FIATC Joventut tancarà la participació catalana d'aquesta jornada a la Lliga Endesa diumenge a les sis de la tarda a la pista de l'Unicaja.

Actualitzat

Aquest diumenge, en directe per Esport3 (12.15), el F. C. Barcelona visita la pista del Guipúscoa Basket. Els blaugranes van mantenir aquest dijous la seva imbatibilitat en el Top 16 de l'Eurolliga a costa d'una baixa important. El pivot Ante Tomic es va fer un esquinç al turmell i és dubtosa la seva participació en l'enfrontament. Si finalment el croat és baixa, Macej Lampe podria tenir minuts per reivindicar el seu joc davant el seu tècnic, Xavi Pascual.

A la mateixa hora La Bruixa d'Or rep a Manresa la visita del CAI Saragossa. Els del Bages necessiten guanyar per allunyar-se de la zona de descens o, com a mínim, evitar tornar a caure. El seu rival, en posicions de "play-off" i en la lluita per acabar la Lliga regular com un dels quatre caps de sèrie, no l'hi posarà fàcil.

El FIATC Joventut tancarà la participació catalana d'aquesta jornada a la Lliga Endesa diumenge a les sis de la tarda a la pista de l'Unicaja en el duel entre els cunyats Salva Maldonado i Joan Plaza. Els malaguenys no passen per un bon moment, després de la seva derrota de dijous davant el Barça a l'Eurolliga i la del cap setmana contra el València en Lliga, i amb les baixes per lesió de Sergi Vidal, Hettsheimeir i Caner-Medley. Els badalonins ho haurien d'aprofitar en la seva lluita per accedir a les eliminatòries pel títol. Ara mateix són novens, amb un triomf menys que Cajasol i Laboral Kutxa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut