Espanyol

Víctor Sánchez es mostra tranquil davant l'evolució de l'equip i està convençut que els resultats arribaran

El futbolista de l'Espanyol demana paciència davant un nou projecte il·lusionant que fins ara no ha aconseguit assolir els resultats esperats

Marc BéjarActualitzat

Víctor Sánchez, un dels capitans i líders del vestidor de l'Espanyol, ha volgut llançar un missatge tranquil·litzador a l'afició després d'unes primeres jornades on els resultats no han acompanyat l'equip. El de Rubí ha demanat paciència i assegura que el grup segueix confiant en la bona feina a les ordres de Quique Sánchez Flores.

El futbolista, peça clau en el que va de Lliga, ha ocupat el lateral esquerre en aquestes primeres jornades, demarcació en la qual assegura sentir-se còmode. "El que vull és jugar i ho faré on em demani l'entrenador". Tot i això, no descarta que en els propers partits pugui tornar al migcentre, recuperant així els hàbits de la temporada passada.

Sánchez també ha lamentat que l'equip hagi deixat escapar alguns punts que donarien certa dòsi de tranqui·litat a l'entorn. "Hem tingut un inici de Lliga difícil". En aquest sentit, està convençut que l'aturada per seleccions servirà per treballar i corregir aspectes del joc, tot i que admet que després d'una derrota "sempre vols tornar a jugar aviat per treure't les males sensacions".

La principal novetat de l'entrenament ha estat el retorn de Rubén Duarte, que s'ha incorporat a la dinàmica de grup després de superar els seus problemes físics. El jugador del planter es presenta com una alternativa més a ocupar la plaça de lateral esquerre, després d'iniciar les primeres jornades com a titular.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut