Espanyol

Víctor Sánchez: "Els àrbitres sempre ens treuen més que no ens donen"

El migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez ha assegurat que, en referència a l'actuació del col·legiat Fernández Borbalán durant el partit contra el Valladolid, "els àrbitres sempre ens treuen més que no ens donen", una crítica compartida per tot el vestidor blanc-i-blau. Unes queixes fonamentades sobretot pel gol anul·lat a Verdú per un fora de joc assenyalat pel col·legiat en el minut 92. De tota manera, el conjunt blanc-i-blau va veure també com Víctor Álvarez va ser expulsat per doble groga (minuts 40 i 44).

Actualitzat
El migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez ha assegurat que, en referència a l'actuació del col·legiat Fernández Borbalán durant el partit d'ahir contra el Valladolid, "els àrbitres sempre ens treuen més que no ens donen", una crítica compartida per tot el vestidor blanc-i-blau.

La majoria de les crítiques del costat blanc-i-blau s'han centrat, principalment, en un gol anul·lat a Verdú per un fora de joc assenyalat pel col·legiat en l'afegit de la segona part. De tota manera, el conjunt català va veure també com el seu lateral esquerre Víctor Álvarez va ser expulsat per doble groga (minut 40 i minut 44).

Demanen respecte

Víctor Sánchez ha demanat més respecte de l'estament arbitral a l'Espanyol en les pròximes jornades. "Els col·legiats han d'adonar-se que trenquen els partits molt fàcilment. Fernández Borbalán ens va perjudicar clarament. Sembla que xiular-nos a nosaltres és molt fàcil", ha explicat el migcampista.

El jugador blanc-i-blau ha resumit les sensacions dels seus companys: "És un punt important, és cert, tot i que vam marxar del partit amb un gust amarg perquè crec que l'equip ha estat superior al Valladolid." Aquest empat és el segon que aconsegueix el conjunt de Pochettino a la Lliga, que ara suma dos punts de 21 possibles.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut